TROUWEN OP DE BOOT

Voor de meest bijzondere bruiloft op het water

Trouwen in Blauwestad of Wedderveer

Partyboot “de Genie”  is zeer geschikt als trouwlocatie. Helemaal ingericht in huwelijkse stijl proberen we u een geweldige dag te bezorgen. Max. 40 personen.

De boot ondergaat een metamorfose, d.w.z. de stoelen krijgen rokjes aan (champagnekleurig of donkerrood, een rode loper door de boot, verse bloemen op tafel (in de kleur van bruidsboeket) en als finishing touch enkele versieringen.

We kunnen het rustig houden maar u mag ook uw eigen stijl aanhouden. In overleg is veel mogelijk. Tijdens de huwelijksceremonie mag de boot niet varen. U begrijpt: het moet openbaar zijn, dat is een vereiste van de gemeente Westerwolde. Eenmaal getrouwd dan gaan de trossen los!

Voorbeeld van uw huwelijksdag:

  • 14.15 uur Aankomst gasten
  • 14.30 uur Aankomst bruidspaar en volgt de huwelijksceremonie op de boot.
  • 15.15 uur Felicitaties bruidspaar
  • 15.30 uur Bruidscruise van 1½ uur door het mooie Wedderbergen.
  • 17.00 uur Als optie kan langer gevaren worden met een heerlijk buffet aan boord
  • Of een diner en receptie/bruiloft op locatie. Bv. Weddermeerhoeve in Wedde (www.bistro-urnenhoeve.nl) of Rozenpaviljoen in Winschoten, Restaurant Blauwestad

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons op nemen.

Trouwen in Blauwestad

In de Blauwestad kan ook getrouwd worden op de “Windschere”. Ook deze wordt dan helemaal omgetoverd in huwelijkse stijl. De gemeente Oldambt heeft geen vaste tijden dus het is om 17.00 uur ook nog mogelijk om te trouwen. max. 25 personen.

Heeft u toch meer gasten dan is er nog de mogelijkheid om op “de Genie” te trouwen. Er zijn in de Blauwestad verschillende locaties.

Aansluitend kunt u uw bruiloft kunt u vieren bij bv.  Rozenpaviljoen in Winschoten of Pekelahof in Oude Pekela. Natuurlijk zijn er nog wel meer locaties om uw bruiloft te vieren.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons op nemen.