DAGTOCHTEN

We plannen een aantal dagtochten met in de middag een bezoek aan een museum. Zoals scheepswerf Wolthuis in Sappemeer. Of wat dacht u van het nieuwe Heritage museum in Oostwold of het Phillips museum in Stadskanaal.

Grotere groepen (vanaf 25 personen) kunnen voor enkele dagtochten ook een andere dag plannen. De omgeving van de busrit mag u dan zelf bepalen. Als groep worden opgehaald met de bus? We maken graag een prijsopgave voor u. Kleinere groepjes kan natuurlijk ook maar dan moet de prijs aangepast worden. Geen museum maar gewoon een pitstop kan ook, dan kan de prijs iets voordeliger.

Dagtocht

varen-lunch-Heritage museum

Deze dagtocht begint om 10.00 uur in de haven van Wedderveer.  We maken eerst een vaartocht van ca. 1,5 uur door het mooie Westerwolde. Genieten van de prachtige natuur met  idyllische doorkijkjes.. Na de vaartocht gaan we voor de lunch, soep met broodjes, in Wedderveer. Hierna gaan we de bus in via de mooie Oldambtster boerderijen naar het vliegveld in Oostwold. Hier krijgen we een rondleiding en mogelijkheid voor een kopje thee of koffie. Als we uitgekeken zijn brengt de bus ons terug naar Wedderveer.

Inclusief: vaartocht incl. koffie/cake, busvervoer, lunch en rondleiding Heritage museum.

Tarieven

€ 44,95 per persoon. 

23 september 2021

Dagtocht

varen-lunch-Museum de Oude Wolden

Deze dagtocht begint om 10.00 uur in de haven van Midwolda, Blauwestad.  We maken eerst een vaartocht van ca. 1,5 uur door de Blauwestad. Na de vaartocht gaan we de bus in voor de lunch, soep met broodjes, bij Landgoed Westerlee. Daarna gaan we een tour maken door de Graanrepubliek. Tegen 15.00 uur zijn we bij het Museum de Oude Wolden in Bellingwolde voor een rondleiding. . Tegen 17.30 uur zijn we terug in de haven van Midwolda.

Inclusief: vaartocht incl. koffie/cake, busvervoer, lunch en rondleiding Museum de oude Wolden.

Tarieven

€ 44,95 per persoon. 

Groepen vanaf 25 personen mogen hun eigen datum plannen. Minder personen tegen meerprijs.

Dagtocht Boot-bus-scheepswerf Wolthuis

Deze dagtocht begint om 10.00 uur in de haven van Midwolda, Blauwestad. We maken eerst een vaartocht van ca. 1,5 uur door de Blauwestad. Waar vroeger de graanvelden waren zien we nu water en prachtige huizen. Na de vaartocht gaan we de klassieke bus in voor de lunch, soep met broodjes, bij Landgoed Westerlee. Hierna gaan we via het Winschoter Diep met de vele werven naar Sappemeer. Tegen 15.30 uur zijn we bij de historische scheepswerf Wolthuis voor een rondleiding. Tegen 17.00 uur zijn we terug in de haven van Midwolda.

Inclusief: vaartocht incl. koffie/cake, busvervoer, lunch en rondleiding scheepswerf Wolthuis.

Tarieven

Kosten: € 44,95 per persoon. 

Dagtocht Pronkjewails

Groningen heeft veel Pronkjewails. Tegenwoordig ook het Pronkjewailpad. Aan dit pad zijn allerlei bezienswaardigheden te bekijken. Wij hebben enkele in een rondrit verwerkt. Een gids weet hierover veel te vertellen.

We beginnen om 10:00 uur met een vaartocht door de Blauwestad. Om 12.00 uur staat onze klassieke bus tot uw beschikking om u naar Landgoed Westerlee te brengen voor een heerlijke lunch. Daarna volgt een prachtige route langs de vele pronkjewails  die het gebied rijk is. Pitstop op locatie voor eigen rekening. Tegen 17.00 uur bent u terug in de haven van Midwolda

Incl. vaartocht, 2 x koffie/thee met cake op de boot, streeklunch en rondrit.

Tarieven

€ 39.95 p/p bij min. 25 personen.   

Dagtocht varen-lunch-Phillips museum

Deze dagtocht begint om 10.00 uur in de haven van Midwolda, Blauwestad.  We maken eerst een vaartocht van ca. 1,5 uur door de Blauwestad. Na de vaartocht gaan we de bus in voor de lunch, soep met broodjes, op leuke lokatie. Daarna door het mooie Westerwolde naar Stadskanaal. Tegen 15.00 uur zijn we bij het Phillips museum voor een rondleiding incl. 1 x koffie/thee. Tegen 17.30 uur zijn we terug in de haven van Midwolda.
Inclusief: vaartocht incl. koffie/cake, busvervoer, lunch en rondleiding Phillips museum met 1 x koffie/thee.

Tarieven

 € 44,95 per persoon. 

Groepen vanaf 25 personen mogen hun eigen datum plannen. Minder personen tegen meerprijs.

Dagtocht Varen naar Pekela, lunch en rondrit Westerwolde

Dagtocht met varen van de Blauwestad naar Oude Pekela, lunch en rondrit door Westerwolde. Vertrek 10.00 uur vanuit de haven van Oude Pekela. Om 12.00 uur gaan we met de bus naar ons lunchadres voor een goede lunch van soep met broodjes. Hierna staat de bus klaar voor een rondrit door het mooie Westerwolde. Tegen 17.00 uur zijn we terug in Oude Pekela.

Tarieven

€ 35,00 p/p, als groep min. 25 personen.

Dagtocht Het Verhaal van Pekela (zonder vaartocht)

Aanrader!
Echt iets voor een familiedag die geïnteresseerd zijn in dit verhaal….

In een voormalig strokartonfabriek in Oude Pekela worden oude ambachten gebundeld en geexposeerd. Om 10.00 uur welkom door Siep&Co met koffie en koek waarna het Verhaal van Pekela volgt (film). Daarna rondleiding, papierscheppen, plaggenhut, hennepverhaal enz. Dan vertrekken we met de klassieke bus naar ons lunchadres voor een goede lunch waarna we met de bus verdergaan met het Verhaal van Pekela. Langs het Pekelderdiep met zijn vele scheepswerven, koffiestop (eigen rekening) in Boven Pekela met nog meer verhalen…. We zijn tegen 17.00 uur terug bij Siep&Co. Echt een aanrader!

Tarieven

€ 35,00 p/p. vanaf 25 pers. Bij minder aantal personen zal de prijs iets hoger zijn.

Meerprijs: Aan te vullen met een heerlijk diner.

Bedrijfsuitjes

14.00-15.15 varen door de Blauwestad, 15.30-17.30 uur op loopafstand kunt u een halve baan Pits en Puts bij Huningaheem in Oostwold. 17.30 uur: Afsluiten met barbecue. Vanaf 20 personen € 39,95 p/p incl. vaartocht,  Pits en Puts, barbecue. Optie: opgehaald en teruggebracht met een klassieke bus. Vraag naar de mogelijkheden.

Ook bij Hotel Restaurant In den Stallen kunt u uw bedrijfsfeestje naar eigen inzicht tot stand brengen. Mogelijkheden genoeg als Dikke Lol Spelen.

Ook leuk: de VW fabriek bezoeken als groepsuitje.  Van 11.00 tot 17.30 uur incl. rondleiding van 2 uur. Nadien gaan we nog even naar een restaurantje in de buurt voor een versnapering of drankje (niet inbegrepen). Alleen te boeken op werkdagen. Kosten € 30,00 p/p. Incl. vervoer vanaf Blijham vanaf 25 personen. Misschien meerprijs als opstapplaats elders gewenst is.

Dagje Veenhuizen: met bv. bezoek aan bierbrouwerij, kaasmakerij, gevangenismuseum

Dagje Leer: bv bezoek Miniaturpark, vaartocht met de Warsteiner Admiral, af te sluiten met een heerlijke vismenu.

Middagje Papenburg: bezoek Meijer Werf
Regelmatig bieden we deze aan (zie agenda) voor kleine groepjes. Als groep vanaf 25 personen kunt u ook een andere dag plannen. Zoals aangeboden in onze agenda is de prijs € 35,00 p/p (incl. busvervoer, 2 x koffie/thee met gebak, rondleiding Meijer Werf). Wij maken u graag een offerte vanuit andere opstapplaats en bv aansluitend een diner.

Eerstvolgende bezoek is op: nog niet bekend.

Vanaf € 49,95 (min. 25 personen) incl. busvervoer, vaartocht, 2 x koffie/thee met cake en buffet. Vanaf 40 personen € 39.95 p/p. Zonder busvervoer vanaf € 29.95 p/p.

Eerstvolgende geplande dagtochten

Door Covid-19 Zijn de dagtochten geannuleerd. In 2021 proberen we een vervolg te geven.

Sorry, but we did not found any event to show here.