Over ons – Pieter en Lineke Dekker

Wij zijn Pieter en Lineke Dekker. Pieter is onze kapitein en doet alle onderhoud van de boten en de bussen. Ook is hij degene die overal zijn kaartje achterlaat, de PR van dit bedrijf is dus in handen van Pieter!

Lineke zorgt dat die boten en bussen resp. varen en rijden kunnen door vaartochten, bustochten en complete arrangementen aan de man/vrouw te brengen. De meeste tijd is ze te vinden op hun kantoor aan huis.

Het bedrijf bestaat inmiddels al meer dan 30 jaar. Begonnen met een kleine boot voor 8 personen is er al gauw een grotere bijgekomen voor 25 personen. Later kwam daar nog een kleine rondvaartboot bij voor 50 personen.

Jaren hebben we op deze manier de wateren van Westerwolde bevaren. In 2005 werd besloten om een grotere partyboot te bouwen voor Wedderveer. Met de aanleg van de Blauwestad werd ook hier een schip voor gebouwd. Op dit moment liggen de 2 grotere boten door de vele aanvragen allebei in de Blauwestad.

Vanaf 2007 varen we dus in de Blauwestad. Met behulp van een team bestaande uit gidsen, matrozen/barmedewerkers en een extra stuurman hopen we ook u een keer aan boord te mogen begroeten!