BUSVERVOER

Klassieke- en luxe bussen

Klassieke bussen

We hebben 6 klassieke bussen uit de jaren 80. De meeste met ca. 40 zitplaatsen. De geledebus heeft 50 zitplaatsen. Achterin is een rondzit gesitueerd.

2 bussen zijn nog geheel audenthiek, in de andere 4 bussen hebben we vloerbedekking en stoffen bekleding op de zitplaatsen. In de bussen is veel ruimte qua instap en gangpad.

Natuurlijk kunt u onze bussen inhuren voor uw eigen dagje uit. We maken graag een offerte. Bijvoorbeeld om tijdens een reünie of familiedag een beetje meer zien van de omgeving?

Maak een rondrit door bv Oldambt, de polders, Termunten, Westerwolde, Veenkoloniën. Leuk met gids. In combinatie: opgehaald met klassieke bus, varen Wedderveer of Blauwestad, uurtje rondrit en misschien een diner erachteraan. We geven u graag wat tips.

Busvervoer
Luxe Bus Pieter Dekker Rondvaarten

Luxe bussen

We beschikken ook over luxe bussen met airco. Voor als u toch liever iets luxer vervoerd wil worden. Zonder lift in de witte bus: ideaal voor wie wel op een normale zitplaats kan zitten maar moeite heeft met lopen. Vanaf een trottoir zo in te rijden met rollator of rolstoel. Geen trapjes. Er kunnen 47 personen mee.

Bezoek de Meijer Werf in Papenburg

Voor groepen kunt u uw eigen datum regelen. Als het daar ook past natuurlijk. Hieronder een voorbeeld hoe het zou kunnen.

13.00 uur
U wordt opgehaald vanuit deze regio met onze luxe bus
14.00-15.00 uur
2x koffie met gebak bij cafe Mozart in Papenburg
15.00-17.00 uur
Rondleiding Meijer Werf
17.00 uur
Terug naar ophaaladres.

Tarieven

Kosten vanaf 25 personen € € 35,00 p/p

Of aansluitend een buffet (vraag naar de mogelijkheden…)

Bezoek de VW fabriek in Emden

In 2020 even niet, de fabriek is aan het verbouwen…