BUSVERVOER

Klassieke- en luxe bussen

Klassieke bussen

We hebben 5 klassieke bussen uit de jaren 80. De meeste met ca. 40 zitplaatsen. 

3 bussen zijn nog geheel authenthiek, in de andere 2 bussen hebben we vloerbedekking en stoffen bekleding op de zitplaatsen. In de bussen is veel ruimte qua instap en gangpad.

Natuurlijk kunt u onze bussen inhuren voor uw eigen dagje uit. We maken graag een offerte. Bijvoorbeeld om tijdens een reünie of familiedag een beetje meer zien van de omgeving?

Maak een rondrit door bv Oldambt, de polders, Termunten, Westerwolde, Veenkoloniën. Leuk met gids. In combinatie: opgehaald met klassieke bus, varen Wedderveer of Blauwestad, uurtje rondrit en misschien een diner erachteraan. We geven u graag wat tips.

Busvervoer

Luxere bussen

We beschikken ook over iets luxere bussen . Voor als u toch liever iets moderner vervoerd wil worden.  Vanaf een trottoir zo in te rijden met rollator of rolstoel. Geen trapjes. In de witte bus kunnen 46 personen mee. In de blauwe bus mogen 38 personen mee en eris  plek voor 2 rolstoelen. Deze is in de kleuren van de Blauwestad.

Bezoek de Meijer Werf in Papenburg

Voor groepen kunt u uw eigen datum regelen. Als het daar ook past natuurlijk. Hieronder een voorbeeld hoe het zou kunnen.

13.00 uur
U wordt opgehaald vanuit deze regio met onze luxe bus
14.00-15.00 uur
2x koffie met gebak bij cafe Mozart in Papenburg
15.00-17.00 uur
Rondleiding Meijer Werf
17.00 uur
Terug naar ophaaladres.

Tarieven

Nog niet bekend

Of aansluitend een buffet (vraag naar de mogelijkheden…)